Chojnabeton | RODO
15411
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15411,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

RODO

RODO

Spełniając obowiązek informacyjny zgodnie z RODO informujemy, iż „CHOJNA BETON” WYTWÓRNIA WYROBÓW BETONOWYCH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOSCIĄ respektuje wszystkie regulacje dotyczące Ochrony Danych Osobowych nałożone przez RODO oraz Ustawę o Ochronie Danych Osobowych.
25.05.2018 r.

„CHOJNA BETON” WYTWÓRNIA WYROBÓW BETONOWYCH SP. Z O.O.
ul. Przemysłowa 1
74-500 Chojna

Obowiązek informacyjny administratora danych na podstawie art. 13 i 14 RODO* w zakresie przetwarzania danych osobowych.

Niniejszym jako Administrator przetwarzający Pani/Pana/Państwa dane osobowe, spełniając obowiązek informacyjny z art. 13 i 14 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2016/679 z dnia 27.04.2016r. informuję iż:

1. Administratorem Pani/Pana/Państwa danych osobowych jest „CHOJNA BETON” WYTWÓRNIA WYROBÓW BETONOWYCH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOSCIĄ, ul. Przemysłowa 1, 47-500 Chojna, KRS nr 11247, NIP: 858-15-35-266. Z Administratorem można skontaktować się korespondencyjnie na podany powyżej adres siedziby lub w drodze korespondencji e-mail na adres: kontakt@chojnabeton.pl.

2. Pani/Pana/Państwa dane osobowe przetwarzane będę na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a, b lub f rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2016/679 z dnia 27.04.2016r. w celu prawidłowej realizacji zawartych umów, celach marketingowych, wystawiania dokumentów księgowych, archiwizacji, dochodzenia i windykacji zaległych należności lub ewentualnych postępowań sądowych.

3. Odbiorcą Pani/Pana/Państwa danych osobowych będą podmioty współpracujące z Administratorem;

4. Pani/Pana/Państwa dane osobowe nie będą przekazywane do Państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowych.

5. Pani/Pana/Państwa dane przechowywane będą przez okres niezbędny do realizacji celów Administratora.

6. Przysługuje Pani/Panu/Państwu prawo dostępu do treści swoich danych, ich sprostowania (poprawiania), usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych.

7. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych) gdy Pan/Pani uzna, iż przetwarzanie Pana/Pani danych osobowych jest niezgodne z prawem.

8. Administrator stosuje odpowiednie i właściwe zabezpieczenia w celu ochrony Pana/Pani danych, przysługuje Pani/Panu prawo uzyskania kopii swoich danych, które mogą zostać udostępnione w siedzibie Administratora.

9. Pani/Pana/Państwa dane osobowe nie będą podlegać zautomatyzowanemu przetwarzaniu, w tym profilowaniu.

* RODO – rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

Chcesz wiedzieć więcej? Odpowiemy na każde pytanie.